Egy "küzdelmes" edzés képei.... !

p, 2010-12-24 17:00 — admin
kuzdelmes_edzes2.jpgAz ünnepek alatt sem pihennek karatékáink. A csütörtöki jászboldogházi edzésen, egyórás intenzív erősítéssel kezdtek a jászboldogházi dojo tagjai. A fiatalabb korosztálynak rövidebb, az idősebbeknek hosszabb sorozat alatt kellett bizonyítaniuk maguknak kitartásukat. Az erősítés közben sempai Simon Orsi az egymás biztatásának erejéről, jelentőségéről beszélt a kisebbeknek, akik a nagyobbak utolsó sorozatait végig szurkolva adtak erőt és sarkalták kitartásra társaikat.

Az edzés végén a jászboldogházi polgármester Szűcs Lajos is meglátogatta edzésünket, akinek a gyerekek a legújabb kiadványunkat és egy ajándék csomagot adtak át, ezzel is megköszönve a segítséget ami lehetővé tette az edzések megkezdését Jászboldogházán. Ezt követően a szülők ismét meglepték az edzőket, csillagszórózás közepette köszönték meg sempai Simon Orsi és Borics Zsolt munkáját egy - egy kedves ajándékkal. 

".... szinte hihetetlen milyen erők segítik munkánkat itt Jászboldogházán. A szülök kivétel nélkül hatalmas energiát mozgósítanak a dojo zavartalan működése érdekében, valamint a sportcsarnok gondokai is erejükön túl igyekeznek segíteni munkánkat, így nekünk szinte ténylegesen csak az edzésekkel kell foglalkoznunk, ami nagyon nagy segítség. Ezúton is szeretnénk megköszönni nekik áldozatos munkájukat - a tábor szervezését, a versenyekre utaztatást és a kitartó edzés látogatást, a tiszta és meleg termet .... és még sorolhatnám. Úgy érzem közös munkával még rengetek élménygazdag közös táborozás, versenyzés, edzés vár ránk..... Köszönjük ! "

(tovább...)